Juminkeko Kansan Musiikki
Kansan Musiikki

Yhteystiedot
Linkit
Hilpeä heinäkuu ja Sommelo

Kuhmolaiset kulttuuritoimijat ovat synnyttäneet ensi kesäksi uuden hankkeen, Lasten Kuhmon joka järjestää Hilpeäksi heinäkuuksi nimetyn tapahtumaketjun ensi kesänä. Hilpeän heinäkuun aikana lapsille ja nuorille järjestetään joka päivä jotakin mukavaa ja mieltäylentävää - ja tästä tiedotetaan tehokkaasti jokaiseen kuhmolaiseen kotiin, maakuntaan ja laajemmallekin. Hankkeen verkkosivujen osoite on www.lastenkuhmo.fi.

Hilpeän heinäkuun ideana on osoittaa kaikille lasten ja nuorten parissa toimiville tasokkaan kulttuuritarjonnan ja luonnonelämysten merkitys myönteisen kasvun ja kehittymisen kannalta. Tapahtumien toivotaan keräävän yleisöä yli sukupolvirajojen, sillä yhdessä koetut hauskat tai ajatusta herättävät hetket kantavat miellyttävinä muistoina pitkälle tulevaisuuteen. Hilpeän heinäkuun tarjonta on runsasta ja monipuolista. Joka päivälle on tarjolla iloa, unelmia, ääniä, hiljaisuutta, hyvänolontunnetta, jännitystä, yhdessäoloa ja yllätyksiä!

Sommelo antaa Hilpeään heinäkuuhun oman monipuolisen panoksensa: meillä on erikoiskonsertit Lapsenlapsille ja isovanhemmille sekä odottaville äideille. Sommelo sisältää myös lapsille suunnatun satuoopperanäytännön, ja Sommelo järjestää lasten ja nuorten koulutusta kansanmusiikissa.

Tervetuloa Hilpeään heinäkuuhun ja Sommeloon!

Pekka Huttu-Hiltunen

 

Julkaistu: 23.4.2007

 Pohjois-Pohjanmaan Liitto

© 2006 Juminkeko-säätiö / Kansan Musiikki -projekti