Lepistö & Lehti konsertoi Kuhmo-talossa

AddThis Social Bookmark Button

Maanantai 24.9. klo 18.00 | Liput 10/5 euroa
Kuhmo-talo,Kahvila Juttua

Lepistö & LehtiKansainvälistä menestystä saavuttaneen Lepistö & Lehti duon kokoonpano, harmonikka ja kontrabasso, ei välttämättä vaikuta innostavalta paperilla. Todellisuudessa duoon on varautunut mahtava ja yllätyksellinen luomisvoima, joka on enemmän kuin osiensa summa. Tämän todistaa Lepistö & Lehtin menestys maailman arvostetuimmilla konserttilavoilla: Wienin Konserttitalo, Concertgebouw, Amsterdam ja Kings Place, Lontoo.

Kansainvälinen yleisö on kirjaimellisesti itkenyt ja nauranut duon musiikin tahdissa. Konserteissa on helppo huomata, että Markku Lepistö ja Pekka Lehti nauttivat lähes telepaattisesta yhteydestä, jonka voi saavuttaa vain lukemattomien yhteisten esiintymisten kautta.
 
Duo soittaa omia sävellyksiä ja konsertissa he saavat kumpikin loistaa yksilöinä. Lepistö & Lehtin  musiikki on yllätyksellinen akustiseen sointiin perustuva yhdistelmä eri tyylejä. Heidän musiikissaan on kuultavissa aineksia jazzista ja maailmanmusiikista yhdistettynä korvia hivelevään kamarimusiikilliseen klangiin.

Konsertti on osa kahdentoista konsertin kotimaan kiertueelle, joka alkaa Kittilästä ja päättyy Kauniaisiin. Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla näitä kahta huippuosaajaa myös Suomessa.

Luvassa on elämyksellinen ilta!

Konsertin järjestävät Juminkeko, Runolaulu-Akatemia ja Kainuun kansanmusiikkiyhdistys