Juminkeko-Säätiö
Runolaulu-Akatemia

Talvi-Sommeloa vietetään Kostamuksessa

Kulttuurimatka Talvi-Sommeloon 24.-25.2.2012

Sommelon tunnelmasta ja musiikkiesityksistä on mahdollista päästä nauttimaan tänä vuonna toista kertaa järjestettävässä Talvi-Sommelo -konsertissa Kostamuksessa. Tapahtumaan järjestetään oma kulttuurimatka Kuhmosta 24.-25.2.2012. Matkalle voi ilmoittautua 3.2. saakka Matka-Kyllöselle.

Päivällä kulttuurimatkan ohjelmassa on teatteriesitys Sen synty, joka kertoo Vienan hävyttömistä ja hulvattomista starinoista. Esitys perustuu Hanneriina Moisseisen ja Markku Niemisen samannimiseen sarjakuvakirjaan, jonka valloittavat starinat saavat nyt uuden elämän teatterilavalla Lahden kansanopiston Teatteri II tulkitsemina.

Illan varsinaisessa Talvi-Sommelo -konsertissa esiintyvät Vidar Skrede DYNAMO BAND (Norja/Suomi), Maari Kallberg sekä paikallisten lasten ja aikuisten ryhmät. Kesän Sommelon yhtenä musiikillisena teemana on Pohjoismaat, jota konsertissa erityisesti edustaa  Vidar Skrede DYNAMO BAND. Yhtyeessä soittavat Vidar Skrede (viulu), Pilvi Talvitie (harmooni) ja Jani Kivelä (kitara).

Sekä teatteriesitykseen että illan konserttiin on vapaa pääsy. Kulttuurimatkan hintaan kuuluu bussimatka Kuhmosta, hotellimajoitus Fregatissa aamiaisella sekä ryhmäviisumi.

Kulttuurimatkan hinta: 135 €, mikäli matkustaa omalla viisumilla, hinta on 75 €

Lisätietoja kulttuurimatkasta saa Matka-Kyllöseltä p. (08) 652 0771.